Пролећни карневал

Већ неколико година уназад, традиционално, се у нашој школи организује пролећни карневал. У организацији карневала учествују учитељи из боравка и првих разреда, који припреме богат програм са циљем да првенствено промовишу школу, јер су нам гости на тој манифестацији и предшколци околних вртића. Шарено и узбудљиво било је и 10. 5. 2017. када смо организовали овогодишњи карневал.

Учитељи, свих пет одељења првих разреда су са по једном тачком ( по свом избору) представили себе и своје одељење, а потом су се преставили и предшколци својим наступима. Да све буде лепше потрудили су се и ученици из продуженог боравка са својим плесним нумерама. Тако су ученици I-1 са својом учитељицом Маријом Вученовић ове године били „цветићи“, ученици I-2 са учитељицом Снежаном Ђуровић „распевани пилићи“, ученици I-3 и њихов учитељ Милан Мирић „лептирићи“, ученици I-4 и учитељица Јелена Брашић “ бубамарице“, а ученици I-5 и учитељица Мирослава Лазаревић „сунашца“. Позитивна атмосфера и енергија се ширила на све стране. О томе сведоче фотографије .

Хвала свима који су дошли да присуствују овој манифестацији, а посебно родитељима, који су нам обезбедили ове фотографије!

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s