O blogu

Smatram da je ova tema dovoljno opširna, a opet može se pisati o konkretnim stvarima vezanim za razrednu nastavu. Volela bih da razmenjujem iskustva i kreativne ideje sa kolegama kako za svaku od metodika tako i za ideje vezane za organizovanje školskih priredbi, dečijih igara, dramskih tekstova… Učenicima ovo može biti od koristi, jer bi tu mogli da pronađu dodatne zadatke za vežbanje, uputstva za pripremanje za pojedine časove, dodatno pojašnjenje nekih lekcija i slično. Takođe očekujem da korišćenjem bloga unapredim svoje znanje, proširim vidike i doprinesem kvalitetnijem i modernijem obrazovanju svojih učenika.

IMG_4828

IMG_4802

5 thoughts on “O blogu

  1. Kao student Uciteljskog fakulteta mogu da kazem da su pripreme kvalitetne jer su uradjene upravo od strane sutdenata pod vodjstvom metodicara i strucnjaka, i upravo njih treba objavljivati i koristiti , a ne sture, nemastovite i neinovativne pripreme koje se nalaze na sajtovima izdavackih kuca. Sve pohvale sajtu i osnivacu.

  2. veliko hvala za sve predloge,ideje i ostalo. mene zanima ,posto prvi put radim narodnu tradiciju u prvom razredu,da li imate nekakav predlog,primer opisnih ocena za prvo i drugo polugodiste.unapred hvala.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s